Zoeken in deze blog

maandag, januari 24, 2011

Ha! Protest!!Ha! Protest! JA hoor, daar kwam hij dan toch nog, de beschikking na mijn zogenaamde verkeersovertreding: de parkeerboete. ( ik had al een hoopje dat hij stilzwijgend verscheurd zou zijn..) Geen zestig, maar zesenzestig EURO astublieft voor een domme vergissing!! Ik heb gewoon de tekst uit het betreffende blog over de parkeerboete gekopieerd en ( enigszins gefatsoeneerd) met een kopie van de beschiking in een envelop gestopt: Aan CVOM etc, Utrecht. JA heus, ik heb bezwaar aangetekend!!
Ben benieuwd of ze het pikken!!

7 opmerkingen:

 1. O,O, die boetes. Was dat van die keer dat je bij de bank was? Heb je geen copy van de bank,dat je geld opnam/wegbracht of wat dan ook?
  Dan heb je iets bewijs! Volhoude,want soms kijken ze of je volhoudt. En ..de aanhouder wint,dat hoop ik voor je.
  Groetjes,Wilma.
  PS. Hoe ging het met zingen?Wij hebben geen koor hier,anders ging ik echt om spanning weg te zingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Wilma, goed idee van je! Als mijn bezwaar wordt afgewezen zal ik er aan denken. En met zingen ging het goed, o wat was ik gelukkig!Ik zit nog maar twee jaar op dit koor, dan ben je nog ene beetje bleu als het om je diepste innerlijk gaat. Maar het welkom terug was heel hartelijk, ik hebgezegd als het niet blijkt te gaan ga je maar gewoon lekker om me lachen, want jullie moeten je er niet ongemakkeljk bij voelen!! Was geen punt, zo groei je ook door de moeilijkheden weer verder naar elkaar toe. Mijn koor is ook niet in mijn eigenndorp, het eerste koor waar ik zat was ook 20 minuten rijden. Misschien een ideetje om 't iets verder te zoeken...? Het is zooooo goed voor je!! ( hoor mij!) Liefs, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Heleen,
  Nee dat gaat ook niet..Er is geen andere kerk of ik moet naar de Mennonieten gaan(zingen die wel en hoe??). Ik reageer nu wat op m'n orgeltje(nu ja,waterorgeltje?!?!?)Ben op zoek naar een ander. Werkt ook goed en dan soms met de kids en Honey zingen. Doen we altijd uit de kerk zondags,Psalters dus.
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè Heleen,goeie actie,moet je maar net opkomen! Nou,als `ze`na zo`n prachtig stukje tekst de bon niet verscheuren weet ik het niet meer,hoor! Hou ons op de hoogte!
  Fijn hè,om weer te zingen ;) Welkom terug!
  Ik geniet altijd enorm van je stukjes hier,je hebt absoluut schrijftalent! Ook je creatieve uitspattingen hebben mij al geinspireerd,ga vooral zo door,heerlijk!
  Hartelijke groet van Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Dineke, ik had je reactie nog niet gelezen anders had ik je wel een vette knipoog gegeven gisteravond. Ging lekker weer he, op zang!Ik ben zo blij dat ik de stap heb kunnen doen!! Nou dan bij deze maar; een digitale knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Wilma, echt jammer voor je dat er nergens een kerk in de buurt is waar een koor is. Mag ik vragen waar je woont?(vast niet op URK!;-) Of Mennonieten ook zingen, geen idee... Ik zal er eens naar gaan zoeken. Soms kom je heel verrassende dingen tegen! Psalmen zingen is trouwens even waadevol hoor. Daar kun je zoveel in vinden!! Liefs en groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,
  Ja je mag dat vragen hoor. Wij wonen in Manitoba, Canada en gaan naar de NRC(Ger.Gem.) in La Broquerie. Het zijn ong 50 mensen ofzo.
  Zoek het maar op, we wonen in Kleefeld, het wordt genoemd het land van de melk en de honing,bijbels he.
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen