Zoeken in deze blog

donderdag, december 23, 2010

kleinzoons

Zo, nu eerst es even vertellen hoe blij ik ben met mijn lieve kleinzoontjes. Daarbij vergeet ik alle vrouwen niet, die nooit een kindje of een kleinkindje kregen. Weet je wat, geniet met die van mij mee! Ik wil ze best een beetje met julie delen! Rick is nu ruim 2, Boaz is net 2 geworden en Lennard wordt morgen 5 weken. Wat een kerels zijn het toch!
Rick ( boven) zien we helaas door de omstandigheden niet zo vaak. Toch weet hij dat ik zijn oma ben en dat ontroert me meer dan ik wist. Toen ik hem op zijn tweede verjaardag stiekum lekkere stukjes bowl (ja! ijntje, ja! kiwi, ja! naan, Ja! ijntje..) voerde uit mijn eigen glaasje, keek hij me opeens recht in de ogen en zei OMA!? Daar word je blij van!! En ook die andere koter weet al zo goed wie oma is... Soms denk je, wat beseffen ze van jouw aanwezigheid in hun eigen grote kleine leventje? Nou, reken maar dat ie het weet... Mijn dochter stopte hem in de keuken iets in handen en zei: Ga maar aan oma geven.. Zonder mankeren stapte hij op de juiste persoon af. Mij dus. Wat een openbaring!! Nou, dan ben ik gewoon apetrots op dat kleine koppie dat al zoveel onthoudt!! En dat al zoveel kapsones krijgt!! Haha! Als er iets niet naar zijn zinnetje gaat maakt hij dat duidelijk kenbaar. Was dat voorheen door te gaan sjaggerijnen, nu doet hij het resoluut en bondig: Pot! Geen zin in het samen zingen van het liedje visje visje in het water? Dan is het visje gewoon (ka)pot! Haha, je lacht je toch zeker een hoedje!!
Nu heeft hij er een broertje bij, Lennard, zie onder,
en o, wat is hij er lief voor. Geen wonder, het is ook zo'n warm en zacht manneke. "Koele", is nu zijn vaste liefkozing voor Lennard, die ook onverwacht en vindingrijk een nieuwe naam door Boaz is toebedeeld: niet meer Baby, niet meer Lennard, maar een contaminatie.... Bennard.
O wat een kerels!! Heerlijk toch! Genieten jullie mee??1 opmerking:

  1. wat een heerlijke moppentrommels, ja hoor ik geniet er graag van mee, fijne dagen , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen